MT wandeling Soesterduinen oktober 2018

Wat kan ik zeggen over de MT wandeling van 6 oktober. In één woord fantastisch.

Wie had verwacht dat we in oktober een zomerse dag qua temperatuur zouden hebben. De herfst kleuren die zich aan alle kanten laten zien. En wat was ik verrast over de opkomst. Mensen met hun zwarte bandiet uit alle hoeken van Nederland, België en zelfs Duitsland. Dank je wel Isabell en Manuela dat jullie samen met Jodi zijn gekomen.

De wandeling ging langs de bosrand die om het stuifduin gebied van Soesterduin ligt. Heerlijk keuvelend en in een ooghoek je zwarte bandiet in de gaten houdend liepen we door het bos. De honden die achter elkaar aanrennend, afwisselde van rennen door het bos, over het zand van de stuifduinen. Jeetje wat was het een genot om die viervoeters de dag van hun leven te hebben. Met zoveel zwarte vriendjes.

In de tussentijd genieten van de omgeving en zijn mooie herfstkleuren. En dat onder een strak blauwe lucht met temperaturen van 21 graden.

Ik vond het geweldig om de twee meiden van Laika terug te zien. Nu 15 weken oud.
Als fokker ben ik trots op de kwaliteit die Romy en Raya laten zien. Luc en Christine dank jullie wel dat jullie Laika in wilde zetten voor de fokkerij.

Nyssa en ik hebben genoten van een hele mooie wandeling met een gezellige groep Manchester Terriër vrienden.

We hopen jullie allemaal op onze voorjaarswandeling terug te zien, en mochten jullie een mooie locatie weten om te wandelen alstublieft deel het met ons.

Voor meer foto’s klik hier

 

Author: Sandy