MTH 2019 Wisla, Polen

Van 28 tot 30 juni was de 28ste Manchester Terrier Happening in Wisla, Polen. Jakub en Irena hebben een geweldig weekend neergezet. De locatie was super. Langs een rivier, tegen de bossen.

Vanuit Nederland en België waren wij goed vertegenwoordigd met onze honden. In totaal 7 Nederlandse honden en 2 Belgische. Op vrijdag was de aankomst, en onder het genot van een hapje en drankje konden alle deelnemers elkaar leren kennen. Wij vinden het altijd leuk om mensen uit de regio te leren kennen en vooral hun zwarte viervoeters te zien.

Zaterdagmorgen vroeg was de echte start van het weekend. Irena lag uit wat er die dag allemaal van ons verwacht werd. Nou de meest leuke spelletjes kwamen aan bod.

Tussendoor even een goede lunch en s’middags de hondenrace. Even een hoop stress in ons kamp want Jaxx was hem na de race gesmeerd. Een zoektocht van een half uur bracht hem gelukkig weer terug. Onze honden hebben het super gedaan. Meagan wist zelfs een derde plaats te bemachtigen bij de spelletjes en de race.

Na de hondenrace was de prijsuitreiking van de spelletjes en hondenrace en wauw zeg wat hebben Jakub en Irena een hoop leuke dingen kunnen regelen. Niemand ging met lege handen naar huis. s’avonds hebben we met elkaar gegeten en natuurlijk iets gedronken.

Zondag stond in het teken van de show. Bij 35 graden en volle zon is dat best een dingetje. Mick Oxley had de eer om de honden te keuren. Dit heeft hij met veel liefde en geduld gedaan. Viper wist een 3e plaats in de open klasse te behalen. Nyssa een 2e plaats in de kampioensklasse. Meagan werd beste veteraan in show. Jaxx wist een 2e plaats in de kampioensklasse te behalen. Laika een derde plaats in de open klasse. Romy was Beste Junior in show. Elin was beste huishond in show. Wij waren ongelooflijk trots op onze donderdraakjes.

En dan de einduitslag. Meagan wist een mooie derde plaats te bemachtigen.

De winnaar van het weekend is Explosive Power z Vejriho Hnízda. Wij willen Veronika Tobolková van harte feliciteren met dit super resultaat.

Jakub en Irena jullie mogen terug kijken om een super geslaagd evenement. Super georganiseerd.Wij hopen velen terug te zien volgend jaar in Wengen.

Voor meer foto’s, klik hier
Voor foto’s van Ingemar Anderson, klik hier

Author: Sandy